top of page
Search

M3-Tema 6-Pregatirea pentru imprimare a imaginilor digitale

Lista cu pasii pentru pregatirea pentru imprimare a imaginilor digitale

-schita de lucru

In primul rand este nevoie de o idee pe care urmeaza sa fie executata.Pentru un plan de lucru e recomandat sa faceti o schita.

-folosirea unui template pentru inspiratie

Un template este un document electronic cu design realizat pe dimensiuni si formate standard: carti de vizita,felicitari,pagini cu antet, brosuri,etc.Un template este de folos cand se apropie de grafica pe care o dorim si la care personalizarile nu sunt foarte dificile si consumatoare de timp.

-setarea documentului

Un document electronic este o pagina virtuala cu anumite dimensiuni,alese de noi sau standard(A4 reprezinta 297mm, o carte de vizita standard este de 90 mmx50mm).Este necesara setarea spatiului de culoare.

-reguli de desktop publishing pentru tipar

Aceste reguli sunt necesare pentru obtinerea unui produs final fara erori.Regulile trebuiesc aplicate la finalul fiecarui proiect.

-realizarea unui proof(pentru bunul de tipar)

In afara de necesitatea calibrarii monitorului pentru a fi siguri ca vedem culorile corecte este necesara si o verificare prin imprimare,a ceea ce am realizat in documentul digital.

-tiparirea imprimarea produsului

Odata realizati pasii de mai sus documentul este gata pentru a fi trimis la imprimare,indiferent daca este vorba de imprimare laser,inkjet,tipar,serigrafie sau tampografie.





1 view0 comments

Recent Posts

See All

コメント


Post: Blog2_Post
bottom of page