top of page
Search
Writer's picturekarinagavris

M3-Tema 9-Utilizarea resurselor

Obiectul nostru de activitate este comercializarea utilajelor tipografice si toata gama de consumabile tipografice, incepand cu cerneala tipografica si placile offset si pana la accesoriile tipografice (bureti, manusi, tampoane developare etc).

Profile Description

Eurex SRL cu sediul în Braşov, ca importator direct, comercializează echipamente  pentru  procesare hartie si cartoane, echipamente pentru procesare Polistiren, Polietilena si produse compozite in folii precum  şi toată gama de consumabile tipografice şi accesorii pentru tipografie: cerneluri tipografice, plăci offset, cauciuc offset (aşternut, subaşternut), lacuri pentru tipar, materiale pentru pregătirea formei şi transfer de imagine, materiale pentru legătorie, produse auxiliare în tipografii, etc.

Vă propunem o gamă largă de echipamente prepress, press şi postpres atât pentru tehnologie offset cât şi pentru tehnologie flexo pentru etichete şi ambalaje,precum şi echipamente pentru procesarea cartonului ondulat.

Ne susţinem poziţia pe piaţă colaborând cu producători si furnizori de renume, deservindclienţilor noştri numai materiale de calitate superioară.


Informatii despre infiintare

Infiintat in 2001, anuarul tiparit Tipo Ghid Transilvania a adus impreuna, pentru prima data in Transilvania, zeci si sute de tipografii dar si alte companii care au legaturi directe sau indirecte cu domeniul acesta. 

Noi suntem o companie care a lucrat multi ani ca editura carte, brosuri si agentie de publicitate la Cluj. Printre alte publicatii, am editat si catalogul Tipo Ghid Transilvania, anuarul industriei poligrafice din regiunea noastra. In acest context am inceput sa lucram cu mai multe companii din industria poligrafica. 

Ca urmare a acestui fapt, la initiativa d-ului Albert Andras, Vicepresedinte al Infopress Group S.A si a lui Vasile Nemes, la aproape 2 ani dupa lansarea catalogului tiparit, avea sa fie infiintata Asociatia Tipografilor din Transilvania, la care Vasile a fost director executiv mai bine de 8 ani.

Prin intermediul Tipo Ghid am ajutat multe tipografii cu idei, informari, legaturi, conferinte, cursuri, sa isi imbunatateasca imaginea, sa se extinda, dar si sa obtina un portofoliu important de clienti. 

Nu se pot numara usor toate lucrurile bune care s-au intamplat in acea perioada. O succesiune de intamplari mai putin fericite, au oprit editarea catalogului tiparit.

Totusi, salturile evolutive de care s-a bucurat comunitatea poligrafica in acei ani, au confirmat nevoia unei comunitati active si in mediul online.

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


Post: Blog2_Post
bottom of page