top of page
Search

M2-Tema 16-Selectii

Magic Wand tool

Perfect pentru incepatori.

Pentru cei începători, instrumentul Bagheta magică din Photoshop este o modalitate excelentă de a începe să selectați zone ale imaginii și să le ajustați cu instrumente de editare direcționate, cum ar fi măștile de straturi .


Selectia dreptinghiulara

Pentru a deselecta zona pe care o aveți apăsați CNTRL + D.

Faceți clic pe fotografie și utilizați Instrumentul Elliptical Marquee. Folosiți aceleași combinații pe care le-ați făcut cu Instrumentul de marcaj dreptunghiular cu tastele Shift și Alt. Cu selecția făcută și fără a face. Aceste două instrumente au mai sus în caseta de instrumente a coloanei superioare a opțiune denumită Stil. Această opțiune este utilizată pentru a marca proporții și dimensiuni fixe ca la tastele Shift și Alt.

Din restul instrumentelor grupului respectiv, Coloană cu un singur rând și cu un singur rând au întins un singur rând. Orizontal sau vertical pe întreaga imagine. Utilitatea sa a priori pare foarte limitată, cu toate acestea nu se știe niciodată când va fi nevoie.

Trecem la următorul grup de instrumente de selecție, cravate. Alegem mai întâi bucla normală, care ne va ajuta să facem Selecții cu mâna liberă, având opțiunile de a adăuga și a scădea selecției atât în ​​comenzile rapide de la tastatură, cât și în caseta de opțiuni a instrumentului din partea de sus.




Acesta este rezultatul.

36 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page