top of page
Search

M2-Tema 16-Into the fields

M2: M2 -Tema 16 - Into the fields

Descriere Proiect:

Proiectul nostru are ca scop realizarea a 9 pagini de portrete, fiecare grupand cate o poza pe o pagina, orientata vertical. Echipa este formata din trei membri, fiecare avand un rol distinct in procesul creativ.


Echipele sunt:

9 ,5,21 (Bianca Erdei, Laviniu Neagu, David Bulzan) echipa aceasta va avea o pagina in plus

3,10,13( Delia Bandi, Raluca Fort, Ghib Fabiana)

20,15,16( Richard Nagy, Raul Manz, Andrada Mindras) echipa aceasta va avea o pagina in plus

12,27,28( Angel Ghender, Ana-Maria Serban, Andreea Sandra)

26, 23 (Viviana Silaghi, Patricia Pepelea)


PAGINILE IN PLUS AU FOST ADAUGATE DEOARECE AVEM NEVOIE DE NUMARUL COMPLET DE PAGINI.

Prima echipa va fi cea care va incepe cu pozele. (Bianca,Laviniu,David)

Dupa ce toata luma a reusit sa dea Merge pdf in ordine la imagini, le trimiteti lui Manz Raul care v-a crea rezultatul final si il v-a trimite tuturor.


Instructiuni pentru Membrii Echipei:

1. Fotograf (Primul Membru):

    Responsabilitatea ta este sa realizezi portrete clare si expresive. Foloseste un echipament de calitate pentru a obtine imagini inalte in rezolutie si sa te concentrezi pe detaliile faciale.

2.Editor de Imagine (Al Doilea Membru):

    Vei fi responsabil de editarea a 9 poze. Fa ajustari pentru a imbunatati luminozitatea, contrastul si saturarea. Asigura-te ca toate imaginile au un aspect uniform si potrivit pentru publicare. Daca este necesar, aplica filtre sau efecte pentru a adauga unicitate.

3. Coordonator al Blogului (Al Treilea Membru):

    Ai rolul de a coordona procesul de creare a blogului. Organizeaza paginile intr-o secventa logica si atractiva. Adauga titluri creative si descrieri succinte pentru fiecare portret. Asigura-te ca blogul are o flux de citire placut.


Procesul de Unire a Pozele:

    Dupa ce fiecare membru si-a indeplinit responsabilitatile, cele 9 poze editate trebuie sa fie unite intr-un singur document PDF. Pentru acest lucru, foloseste platforma "I Love PDF" si respecta ordinea stabilita de Coordonatorul Blogului.


Scopul Proiectului:

    Crearea unei colectii coezive de portrete, cu fiecare membru al echipei aducand o contributie unica la proiect. Acest proiect nu numai ca dezvolta abilitati individuale in fotografie, coordonare si editare, dar si demonstreaza eficienta unei echipe bine coordonate in realizarea unui produs final de calitate.

Asteptam cu nerabdare sa vedem rezultatele extraordinare ale echipei noastre in acest proiect de fotografie si blogging!


1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page