top of page
Search

M1-Tema 18-Fantasy


Diamantul plin cu ace

A fost o data ca nici o data , un baiat pe nume Amza care era plin de viata si care iubea sa exploreze locuri ciudate si multe alte mistere ale orasului in care locuieste si nu numai.

El isi dorea sa devina un capitan de vas , deoarece pe el il pasionau vapoarele si tot ce e legat de ele , ba chiar toata camera lui era decorata in acest stil.

El nu prea avea prieteni deoarece multora li se parea ciudat fiindca el credea in lucruri fantastice.Intr-o zi ca ori care alta el merse la scoala.Acolo si-a intalnit cei doi prieteni ai lui Calin si Liviu pe care i-a salutat cu bucurie. Liviu le spuse celor doi ca s-a descoperit o insula de care nimeni nu a stiut pana acum . Auzind aceste imformatii Amza a spus inainte ca Liviu sa spuna tot ce a avut de spus ca trebuie sa viziteze acea insula.Acestia se gandeau de unde pot lua o barca ca sa ajunga pana acolo.Calin a spus ca unchiul sau are o barca fox pe ponton asa ca el s-a oferi sa fure cheile si sa plece toti trei impreuna.Calin reusise sa ia cheile de la barca asa ca pornira in marea aventura vietii lor.Dupa mult timp strabatut pe marea agitata ei ajunsera cam spre seara in apropierea isulei .Problema lor era ca nu aveau un loc unde sa coboare din barca ei puteau doar ca vada din barca ce se intampla .Liviu spuse ca inauntru sunt multe ace multicolore , deoarece aceasta insla unde se afla pestera se numea "Diamantul plin cu ace".Calin spuse ca nu e o idee buna sa intre deoarece ar putea sa fie pericole.Amza il calma si ii spuse ca au batut drum lung si ca ar fi pacat sa nu intre in pestera.Ei intrasera in interior , si acolo era o lume fantastica pe care nimeni vreodata nu a mai vazut asa ceva.Din cauza ca afara dadea sa inceapao furtuna , marea era foarte agitata si valurile erau foarte puternice si greu de invins.Dintr-o data un val imens a patruns in pestera si a lovit barca aruncand-o intr-o stanca ascutita.Cei trei scapara nevatamati dar totusi baraca era distrusa si nu mai puteau sa se intoarca acasa.Tristi de evenimentul neplacut ei spusera ca nu trebuia sa plece si ca treuia sa il asculte pe Calin.

In timp ce ei vorbeau , un elicopter a aterizat in apropierea lor si i-au salvat.

Pana la urama nimeni nu apatit nimic si toti au ramas doar cu partea pozitiva din aceasta experienta. Si Amza si-a indeplinit visul de a fi un capitan adevarat.


11 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page